Marti, Iulie 3, 2007, 06:17 PM 

Vara la atac
     media: 5.00 din 1 vot

Aseara frumos ma pun eu sa vad o comedie romantica , ca duceam dorul uneia.Bineinteles apare "iubi" sa discute..ma intreaba ce film, si despre ce program am la vara cand l-am invitat la noi.Cat ma chinui eu sa vb cu el nu vrea, ieri s-a trezit, pt ca nu suporta comediile romantice.Abea astept sa plece din vizita de la noi sa-i dau papucii.Dupa care, in sfarsit mandra ca am scapat de el, dau play la film.in o fractiune de secunda; BUZZ!!! nu va imaginati ce era la gura mea de gati si mame si nati fu***e , nu de alta da nu suport sa ma intrerupa cineva de la film.Cand ma uit, era prietenul amicului meu.Am hotarat a ne vedem a doua zi.Azi, am iesit cu prietenul amicului meu si amicul meu, ca m-a invitat prietrenul amicului [ o sa-i zic S] sa vin in curte daca vreau sa-i astept. Le-am adus inghetata lor favorita, se cam "inlaptase" dar le-a placut.am mai stat pe afara si am mers cu la S acasa sa vada niste rezolvari pe Net ce au facut. Partea amuzanta e ca eu cu S flirtam non-stop [deja suna a jurnal de cwlgirl]si eu am afcut aluzie subtila ca o sa scap de "iubi" si ca am deja un plan cu un tip nou.Si s-a prins, normal. Ideea e ca pana acum cand ne vedeam ne salutam si atat. Azi m-a luat si m-a pupat pe aman2 obrajiiNormal ca prima reactie ar fi fost topire mai ceva ca inghetatele alea din geanta, dar am luat o atitudine d'aia "cool" sa para ca nu e mare chestie. amicul meu [ i ]radea de nu ami putea, ca el stie tot si ca vreau sa scap de "iubi" pt S si ca intre timp imi pregatesc terenul la S..si s-a prins cam cum am simteam.In fine. I s-a dus acasa sa manance si S a stata sa-si invete la fizica. Mai iesim diseara dupa 8 la un fotbal. Eooo:D/ Vara a inceput!

P.S. scuzati alura de jurnal de bravo!girl dar ma simt bine, si momentan nu ami gandesc eu ci fluturii roz de pe creier. [ca dovada , ce fraza scot]o sa-mi fie rusine de postu' asta intr-o luna.ok, 2 sapt.ok, poimaiine.


parerile romanilor care trec p'aici

  1. pwned

    esti o fata rea, daca mi`ai face mie asta te`as bate.:) dar cum nu`mi faci.nu`i bai:) in fine poate sa intervina monotonia, disensiuni.bla bla..who`i-m 2 talk?ma intreb, dispar de la interesanti:)))) lewl, later.

  2. pwned

    i like u..when u need a friend.don`t be afraid 2 ask.:) bye..goin2work.

  3. pwned

    eu.aflu.tu nu,


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.575
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare