Sambata, Octombrie 13, 2007, 04:24 PM 

Note
     media: 5.00 din 1 vot

Pe la scoala s'a mai intamplat:
am luat un 10 la istorie.da.aveam draci de cateva zile, pt ca 2 fete au luat 10 inaintea mea, pt ca eu nu am putut raspunde darita unor... probleme tehnice [mi se blocase mana in calorifer.deja devine tipar.cap in gard, mana intre usa si zid la metrou, cot in autobuz, mana in calorifer, eh, nevermind]ideea e ca din cauza asta n'am putut sa raspund, si era lectia la care ue STIAM, egiptul! si a luat 10 una care raspundea cu cartea in banca, si una care a zis juma de raspuns,ca mai mult i-a zis profa, dar i-a dat 10.ulterior am aflat ca mama ei e prietena cu diriga.whatever.ideea e ca eram foarte nervoasa.asa ca data urmatoare m-am pregatit feroce sa raspund si eu, am invatat tot ce se putea despre lectia aia, si nu ne'a ascultat[dots,dots] in fine, oricum mi'a dat 10 pt ca am anticipat raspunsurile la lectia urmatoare.[traiasca Sanduleasa, cea mai tare profa de istorie, care ne'a predat clasele a 5-a, a 6-a si a 7-a] bine, asta nu inseamna ca D-na Olteanu, fosta diriga a tatei, nu e mai buna k dansa, sau d-na Cojescu de aici de la sc nu e la fel de buna ca ea.am avut parte numa de profi buni la isto, excepting tzapu care mai mult dicta, da macar m-a scos baiatu' cu 10 pe linie la isto.asa, in alta ordine de idei, dupa ce am luat 10 m-am rezolvat si cu profa, ca i'am zis ca dau al arheologie.macar m'a remarcat
la info, profa nervoasa.a gasit pornache descarcat pe calculatoare.a zis ca da la toata clasa 2, ca suntem umanisti si nu vrem sa invatam.a zis ca cine si-a invatat poate fi ascultat si scapa de 2, si ca ne lasa 5 min sa repetam.am repetat eu acolo ceva, in manual era: retele de calculatoare=un mecanism intercalat de unitati de control nuj ce bla bla pe 4 randuri.ridic eu mana ma duc la ea: retele de calc-mai multe calc legate in serie care schimba info intre ele. dezavanataje [in manual: persoane rauvoitoare care prin intermediul unor programe speciale se pot intercala in calculator] eu: hackerii hackeresc ami usor o retea decat 1 singur calc.dupa acre m-a pus sa zic de procesor, am mai zis ce mi'am adu s aminte de ce mi'a aratta tata cand a deschis calculatoru' ca sunt unele mcii dreptunghiulare si negre care nu se mai fabrica, si unele patrate care se fabrica, ca au cooler, ca e ceva cu ceasu' de sistem la ele..ma rog, m-am scos de un 8.
la rom m-a asc, pe nepregatite, iar am facut fig din clasa a 7-a am inventata tema ca na;veam caetu' la mn, si o intreb la sf h: ce nota mi'ati dat? a, nu am dat, bine ca mi-ai adus aminte, 7![kkt, trebea eu sa aduc aminte..] anyway, diriga a zis ca nu a trecut tipa nota in catalog deci f tare ca la ce petarda e ma bucur!:))e cea mai rea profa din sc, mai influenta ca directoarea.
diriga ne'a facut cadou niste plante sa avem grija de ele..etc etc..
nu e tocmai ce ma asteptam viata asta de liceu, da merge.adica,ce'o fi o fi..


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.304
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare