Miercuri, Decembrie 5, 2007, 01:34 PM 

Cu ana afara:)
     media: 0.00 din 0 voturi

noi [eu si Ana eram axate sa patinam ieri!asa ca o iau eu pe ana de toarta de dimineata merem la patinuar unirii.gheatza topita, bors! boon.hai la 23 august! da' cum ajungem acolo? pai hai intrebam la metrou.trebuia sa schimbam magistrala1cu magistrala 2unirii, sa schimbam iar la dristor,dupa care coboram la piata muncii.patinam noi 1h din 2

dupa care obosim.hai la pizza hut!am asteptat la metrouri de ne'a venit rau! muncii-dristor 1 [schimba] dristor 2-unirii 1 [schimba] unirii 2-piata romana!acolo, ajungem lapizza hut moarte de foamr..ce sa vezi? COADA!

boon, merge si asa.mai, nu va mint, in viata mea n'am mancat toata salata la pizza hut! yesterday I did!

dupaia luaram o caciula rosie de la mini [rixsi pe jos romana-unirii sa vedem luminitele ca deh..apoi, acasa! in total am stat 7 ore afara!


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.714
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare