Sambata, Decembrie 15, 2007, 02:24 AM 

Invatzamantul romanesc:X
     media: 5.00 din 1 vot

in Finlanda isi aleg cursurile care ii vor ajuta in viata din clasa a 9-a.
in Romania, noi astia de la filo dam "test din toata materia" -atentie, nu teza! la mate si info.bag p**@, de ce cred ei ca am venit la filo, sa dau teza la astea? dam teza la LATINA, dam teza din GRAMATICA limbii engleze, dam luni teza la istorie si test la geogra respectiv teza geogra si test isto, si marti la romana.nu vreti sa stiti cat ne'au dat Poloneza si Crusta de invatzat la astea doua.da noi avem 2 teze una dupa alta
Poloneza: pai ce, in regulament nu scrie k nu pot sa dau 2 teze in 2 zile diferite.da, da scrie in ala de te lauzi tu ca-l ai, BUNUL SIMTZ! ma face p mn agramata si ea greseste la dedicatia pe propria carte pe care astia m-au obligat sa ii cer autograf.colegii. "hai ca te pui bine cu ea!" BAI, O URASC! NU VREAU SA MA PUN BINE CU EA! are favoritzi, si oficial imi cam bag tot in ea.
ailalta nef****@ de franceza ne da test in care pune in paranteze TIMPUL la un text, si noi trebui sa ghicim prin clarviziune! ce verb trebui pus acolo! sa deducem din context! bai tanti, tu ai vaga idee ce franceza se face in generala? ai vaga idee ca suntem la intensiv ENGLEZA si nu BILINGV FRANCEZA?. la olimpiada la logica LOGIC ca ne'a dat ce a zis ca NU ne da etc.azi am avut o olimpiada si 2 teze, logica, engleza si info.astia ma cred super sonica! 3 teze intr'o zi! si sdapt viitoare la fel!
in alta ordine de idei, mai am 2 hopuri si scap.ca sa nu mai mentionez ne*****tu de sport care mi'a dat 6.dapz.sunt la FILOLOGIE, cea mai mare medie a mea e momentan la MATE, si exista riscul sa pic la SPORT.ca sa nu mai mentionez "testul" de la sf semestrului al aleia de mate,cu 50 de intrebari, "usoare" din toata materia.am ajuns sa urasc liceul, eu care voiam sa ajung asa mult aici.astia fac misto de mine, ca am un prost numit ca tipu ala cu decaolgul pe tablitze din Biblie, care se comporta ca un CRETIN...amn uitat si de statul roman care a bagat 2 noi legi:
1:desi sem I tine pana in februarie, toate tezelee pana in Craciun.ca sa ne strice nouca Craciunul;)
2: cornul si laptele intra la gimanziu.ms, acuma, ca tot am intrat la liceu.si bagati si la liceu knd sunt eu anu I la facultate, nu?futu-va in gura.
in concluzie abea astept Vacantza.


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.316
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare