Joi, Decembrie 20, 2007, 09:23 PM 

Prin Bucuresti-la cercul magic
     media: 0.00 din 0 voturi

din anumite motive care NU se zic, de 3 zile eu incerc sa gasesc in ditai Capitala un spray de par care il coloreaza pana la prima spalare.si da'i si cauta.traiesc intr'o scoala de emoisti, si cand am nevoie de unu in lista, canci.asa.si imi zice una, ca e la "piata delfin" la "cercul magic".eu deja ma uitam 3D la ea.credeam ca face mijto de mine! ma rog, aflu ca e in zona Titan[eu-Tineretului] si merg acolo cu o prietena la 9 jumate dim knd SE MOARE DE FRIG. bun.intreb p'acolo de cercul magic nu stie nimeni.se trezeste o tipa sa ne zica sa luam masina.ajungem in statia d masina, ne trimite aia d acolo cu 330 4 statii.am mers de credeam k iesim din Bucuresti! ajungem in sfrasit.dau ded o cladire de 300x300m, cu o cupola ruginita, bors, din metal, pe cae scrie cu litere de mai scrie pe unele alimentare Paine, "cercul magic":)) intru, un fel de bucur-obor.unde ne anunta ca nu mai are spary.da'i si cauta statia d intors, du-te la piata Timpuri noi, n'are culoarea care'mi trebui mie.mergi pe jos pana la statia Tineretului, ia metroul pana la Universitate, du'te la Scala.du'te pe jos la Romana, si ia metroul k trebea sa te vezi q o tipa in statie la Tineretului sa mergeti la sc la Romana.stai de la 12:50-13:20 acolo, sun'o, sa afli ca e in Mec la Romana.du'te acolo, afla ca ea te'a confundat, si fa'ti nervi ca n;ai gasit.
azi mi-a zis o prietena care sta la Pacura in Vatra Luminoasa de un magazin de acolo care are.maine ma duc acolo.stati pe faza-vine ep urm.


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.242
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare