Sambata, Decembrie 22, 2007, 03:26 PM 

Muzeu-parc subacvatic
     media: 0.00 din 0 voturi

In golful marii mediternae din Alexandria avem toata coasta pe care candva se afla complexol palatelor dinastiei Ptolemeilor [fiecare a facut cate un palat] a fost victima unui dezastru natural, care a scufundat toata zona.acum, ruinele au fost descoperit de arheologii subacvatici. vor sa se construiasca un parc subacvatic, cu restaurant din care poti vizita si ruinele antice,si bogatia lumii maritime.ar fi genial din partea lor.dar se presupune k in vreo 10 ani.daca le ies calculele bine, acolo imi fac luna de miere !

latest-thoughts: DE CE, pt numele lui Dumnezeu, e King Tut atat de renumit? e un borac de 18 ani care n'a facut NIMIC la viata lui, si e mai importanta soacra'sa, Nefertiti! deci pa bune.in afara de faptu ca i'au ascuns astia mormantu' atat de bine de s'a gasit greu, n'a facut ABSOLUT NIMIC care sa'i fi adus faima.ca sa nu mai zic ca a fost PROST:). cat de PROST sa fi sa cazi din car? ca asa a murit.a cazut din car.cata inteligentza iti trebuie pt asta? si toti sunt "o, tut, tutankhamon". i'm sick of this shit!


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.211
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare