Duminica, Decembrie 23, 2007, 01:44 AM 

pentru baieti
     media: 0.00 din 0 voturi

as dori sa anunt toti baietii de pe planeta prin intermediul acestui post o stire-bomba:
FETELE AU NEVOIE DE ATENTIE!
si asa relatiile intre sexe sunt ami greu de dezvoltat decat cele intre cei de acelasi sex.daca te bagi cu o fata in seama, ii devii amic/iubit, nu poti ulterior "sa o lasi moarta".si nu poate numai ea sa te bage in seama.ea asteapta niste lucruri de la tine, reciproce cu actiunile pe care le are ea fata de tn, cum se comporta cu tine.daca nu faci asta, fata va suferi inutil dupa tine, iar prietenele ei o vor calma cu vesinca fraza "baietii e niste porci insensibili, nu merita".
si ceva ce am invatat pr propria piele.orice relatie cu un seaman, prietenie/iubire/familiala/dusmanie, aduce cu ea niste consecinte, niste responsabilitati , si niste actiuni necesare.

se pare ca tu nu ai invatat inca asta....
cu alte cuvinte, nu poti efectiv dupa o prietenie de un an sa te speli pe maini,si sa nu te mai intereseze fata respectiva doar pt esti popular acum.
dar hm, se pare ca tu poti.dar asta nu schimba cu nimic consicentele de mai sus.


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.548
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare