Vineri, Decembrie 28, 2007, 08:31 PM 

Idiot's guide 'cum se face Baie'-stil propriu
     media: 0.00 din 0 voturi

daca vrei sa faci baie, ai grija sa nu fie masina de spalat pornita pt ca vei incerca sa folosesti centrala,apa fiind rece,centrala care nu e in priza.si vei strica supapa de la robinet.si o sa curga invers.cand trebui sa curga pe robinet si e apasat butonu va curge pe dus si invers.
cand vei vrea sa opresti centrala, dusul va prinde debit mai mare
can vei desuruba capacul supapei si o vei apasa manual, daca inchizi robinetul si'l punesti iar, va curge u jet care se va subtia din ce in ce mai mult pana va ajunge iar pe dus.
cand vei vrea sa te bagi in cada, vei constata ca apa adunata e ruginita.
Te vei baga fara spumant[care nu mai e] inimioare parfumate, lumanarele in dus, si te vei spala.cu dopul pus,pt ca el se va bloca in gaura intre timp.
dupa ce te'ai spalat bine, si s'a terminat si gelul de dus intre timp, vei cocosa scotand cu oala apa din cada si varsand'o in chiuveta.
vei iesi din cada, si te vei duce sa te usuci pe par,mai obosita decat te'ai dus sa faci baie relaxanta .
da, se va strica phoenul.
si cum tu ai parul lung, vei sta cu prosopul.

ma intreaba prietenele de ce nu's mai feminina, de ce nu's glamorous.stiti, e a 3-a oara in viata mea cand vreau sa fac baie cu chestii de fete, si atunci nu am, toate se strica,si ai tai sunt plecati amandoi de acasa.
pedeapsa pe chestia asta de la ai mei a fost sa nu mai chiulesc niciodata de la fizica, ca macar sa nu inund jos daca mai fac d'astea.

am dori sa multumim site-ului organul.ro ca ne'a ajutat sa iesim din aceasta incurcatura:)

Vineri, Decembrie 28, 2007, 02:11 AM 

nu ai;;)
     media: 0.00 din 0 voturi

Show Recent Messages (F3)

Lorygirl: nu ziceai ma kl sti?
cico: ba da
cico: da plm nu ma stiu
cico: sti cas dius gravvvvvvv
Lorygirl: cico, tu nai asa ceva
cico: da

e un baiat.si toata lumea face mijto de el ca e ghei.pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.475
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare