Marti, Ianuarie 1, 2008, 06:12 PM 

Anu inceput in forta
     media: 1.00 din 1 vot

Am ajuns acasa la 7:30. m'am culcat, m'am trezit pe la 1.
se pare ca anul asta voi invatza:
belly-dance[adica da, oriental]
dans sportiv
breakdance.
ah ce mi'ar place sa le combin:)))
+ poate pun mana pe niste Heelys, parapanta la ski:X, si credca am uitat sa mentzionez ca am cel mai tare iubit.ca sa ma asigureca "nu m'am dat la nici una de aici, jur!" ma suna pe la 4, si l'a lasat bateria[era cat pe ce si pe mine] si si'abagat simu in alt telefon,si tot am vorbit.acum ninge.pare un an SUPER:)

Marti, Ianuarie 1, 2008, 09:06 AM 

fani=))
     media: 5.00 din 2 voturi

vad eu un abonat nou pe blog. cin' sa fie, cin' sa fie.curioasa, ii dau add.
18 ani, sinaia, dj, singura metoda sa dea de mine
sustine ca as fi desteapta [pana la probe contrarii, ai rabdare:))]
primapersoan din Univers care e pasionata de sporturi extreme [like, waw]
beliefs in zodiacs.
stiam eu ca noul An imi va aduce cunostinte noi, dar nu stiam ca asa repede:)
:-?..e de treaba :-??

p.s. na, esti faimos acum!:))

Marti, Ianuarie 1, 2008, 04:08 AM 

Primu post in 2008
     media: 0.00 din 0 voturi

....o sa va bage in socuri.am mers la dentistu meu. ala care cand ma vede m ia cu "ce faci gagico, ceva actiune cu baiatu'to?ai?" :)) asa.si dupa ce inghetz la artificii, injur retzeaua de mobil..hai la calculator.are 2 fete.la al aleia mici n'am putut sa intru ca era parolat.am intrat la cea mare [29 de ani].. BA SI AM GASIT FILME PORNO! tocma' ce discutam cu iubitu' acu 3 zile ca eu n'am vazut nici unu.iete ca s'a rezolvat.am belit'o daca am inceput asa anu, asa o tin tot anu'.:)) [kiddin] hai ca ma duc sa citesc harry potter 7, l'am gasit aici:))
bai nene, sunt in socuri!


pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.177
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare