Miercuri, Ianuarie 9, 2008, 08:19 PM 

Scoala azi.
     media: 0.00 din 0 voturi

inca un 6 la sport :)>- soon, o sa am 666.ai gresit la ultimele jalonuri deci va rog, jalonuri, nu JALOANE. si mi'a dat 6.una care a gresit 2 chestii, i'a dat 8.eu una, 6 ;). profi cu preferinte ~X( .
inca trebe sa anunt acasa teza la engleza care e un 7.nu vreau sa ma gandesc la reactie.
in alta ordine de idei, starleta noastra sexy de franceza a vrut sa ma scoata la tabla pt ca vorbeam in ora da am facut corect, TZAPA.
acum ma mai duc pana la liceul M Vitezescu[pacat ca El a plecat de 5 ore] ca sa repet dansruile orientale [inca nu mi'am luat fusta d'aia cu banutzi] si acasa.

p.s. scriu de la info
p.p.s. ma doare burta de mor, ora de sport si de dansuri ambele azi:>

Miercuri, Ianuarie 9, 2008, 01:19 AM 

ZIlele astea
     media: 5.00 din 1 vot

am zburat efectiv de colo-colo asa ca nu prea am apucat sa mai scriu pe blog.
ei bine, da, am fost la dans oriental.si o sa mai merg.
e super-tare,ma amuza, nu prea imi ies mie multe miscari dar imi place.
ne'a adus tezele, si e vai de capu' meu,da' traiesc:))
am fost bulgarita,luata pe sus din clasa, aruncata in zapada, bulgarita IN CLASA,cu zapada de pe pervaz.
in sfarsit ma voi vedea cu amicul cu care sunt f buna prietena si nu m'am vazut de 2 ani cu el,de cand il stiu pe Net de la o amica.
duminica ma duc la biserica pt a'mi iesi media 10 la religie:))

si cel mai important......
daca am ceva noroc, o sa castig un concurs si ma voi muta pe www.oaki.info, de pe ablog,mai ales ca a cam inceput sa ma enerveze cu reclamele si cu moderarea commenturilor,ca'mi scrie lumea pe mess ca nu poate da comm:))

t
ineti'mi pumnii:D


pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.184
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare