Joi, Ianuarie 10, 2008, 10:07 PM 

Probleme
     media: 0.00 din 0 voturi

am niste probleme cu ablogu, nu ioncarca insemnarile lungi.o sa scriu cat de curand, pinky promisse

Joi, Ianuarie 10, 2008, 01:15 AM 

Stres.
     media: 5.00 din 2 voturi

sunt stresata.stresata as in "imi vajaie capu' de stres!"
ai mei ma cert non-stop cu ei, Romania e de cacat, zilnic trebe sa Innot prin zapada,si la scoala toata clasa face misto de mine pt ca seful clasei[adica bingo, fostul meu prieten!] i'a intors against me!
-la scoala daca ma enervez nu rezolv nik
-daca ma enervez cu ai mei o stric si mai rau.
da, bine ca e toata lumea anti-mine si eu nu pot face nimic

ca sa nu mai zic ca daca am o mutra mai trista, ca deh
"esti emo?"

Joi, Ianuarie 10, 2008, 12:38 AM 

prostii
     media: 0.00 din 0 voturi

am facut numai prostii azi.
6 la sport
6 la info[pe TEZA-test din toata materia ca la filo nu se da teza la info]
si tot n'am anuntat 7-le la engleza
o sa ziceti de ce.
sa va dau un exemplu.
am uitat sa'i zic mamei ca ma duc azi la dansuri, m'am gandit ca deduce daca n'ajung acasa la timp
ei bine nu! ea...m'a sunat de pe RDS, mobilul ei, dupa care, cand a vazut k nu raspund..mi'a sunat colega de banca,apoi pe seful clase>FOSTUL meu prieten.colega mea de clasa mi'a alertat prietenul.care si el m'a sunat.impreuna cu fostul prieten si colega de banca.dupa care mama a sunat la profesoara de Luni.care a sunat'o pe colega ei de azi.care a fost sunata ulterior de mama.care mi;a facut scandal cand am ajuns acasa.care m'a sunat FOSTUL prieten, sa urle "baaaaaaaaaaaa unde esti,ca e alertat tot Bucurestiuuuu" si eu inocenta la tel "aa, la Dansuri? :-?? " in fine, acum mama e IAR nervoasa pe mn, si toti pr mei buni erau sa aiba atacuri de panica din cauza mea, in timp ce eu faceam schimmi cu abdomenul:)


pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.185
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare