Duminica, Ianuarie 13, 2008, 08:15 PM 

Ce se mai stie de numele meu.
     media: 0.00 din 0 voturi

Sfânta Laura a fost o martiră spaniolă din secolul IX care a fost aruncată într-un vas plin cu plumb topit de către mauri.
brusc ma simt bine
=))
update, source: Cristi


parerile romanilor care trec p'aici

  1. lau

    :)))saraca....si mai zicem k azi e lumea sadicA...

  2. Cristi VADUVA

    Sa inteleg ca ti-a prins bine http://www.vaduva.ro/semnificatia-numelor-proprii/ :)

  3. blueberry

    da, scuza'ma ca n'am pus sursa de obicei o pun, dar azi am scris numai pe fuga,inca mai am de scris da m'am zapacit.my bad, scuzati:)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.633
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare