Marti, Ianuarie 15, 2008, 01:20 AM 

animale
     media: 3.00 din 1 vot

azi m'am simtit ca multe animale
-la ora de sport ca o salamandra, cand a trebuit sa fiu condusa in Roaba.serios, asa mergeam.
-la ora de sport cand a trebuit sa ne tragem in sus pe banca, precum o rama.banca proptita la un cap pe spalier si noi sa ne tragem cu mainile de banca sa avansam in sus.
-pe drum ca o broasca tzestoasa la cat am carat la ghiozdanul ala, zici ca imi car casa in spate bai nene, atat e de greu!
-in metrou ca un sobolan, m'am saturat sa merg cu metroul, mai vreau si cu autobuzul,numa tunele am vazutr, mi'e mila de vatmanii aia care asta vad 12 ore pe zi.
[kiar, azi am mers 12 ore pe afara, fara sa dau pe acasa,ce tare, scoala + dans =plecat la 10 ajuns la 10!]
s
erios, mai vreau si eu sa vad o sosea, un oras in timpu zilei.il vad dimineata la 10 si seara de la 7 in sus, ca in timpu zilei suntem sechestrati in scoala, sa nu dea naiba sa iesim, cu paznicii aia de Penitenciar pe capu' nostru ca Doamne Fereste!
uof.


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.635
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare