Marti, Ianuarie 15, 2008, 02:07 AM 

Internet frendz.
     media: 5.00 din 1 vot

bagami'as picioarele.gata! mi s'a luat d prietenii pe net! una nu mai fac! cat am tinut eu la T, eram cei mai buni preteni..bine ca s;a mutat definitiv in Grecia si mai vine la vara in vizita in Ro!
acum altu', suntem prieteni buni, era super de gasca..bine ca pleaca in armata pe 5 ani fara permisii!
eh, las ca vad ei, de nu m'oi calugari eu odata si'odata.pai ce'i asta frate, tzop a disparut si el in ceatza cu noua gasca..bine ca aveti grija sa am mega incredere in voi, sa fiti cei mai tari prieteni, ca dupaia sa disparetzi repede, sa raman eu in plop.
ma simt mandra.
uof, uite asa mi se duc mie prietenii..
macar mai am cativa buni aici


parerile romanilor care trec p'aici

  1. loresunprinces

    Dap.Fii tare pe pozitie :) Lory rules :)>-


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.170
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare