Marti, Ianuarie 15, 2008, 11:48 PM 

Surpriza iubitului
     media: 0.00 din 0 voturi

dimineatza..nu l'am mai vazut pe ubitu demult..ce se gandeste copil-popica sa faca!o suprizaaa!
bon.copil-popica se trezeste la 9 a.m. nu realizati ce inseamna 9 a.m. pt copil-popica.record personal,ce mai!
la 9:35 copil-popica e pe drum.spre cofetaria din cartier.nu tu bezele, nu tu mascote.si eu CE MA FAC? ca astea ii plac Lui! la patiserie abea gasesc niste mini-mascote.e deja 9:54.copil-popica pleaca din cartier.ia metrou pana la Universitate, ajunge jos in pasaj, ia niste fornetti cu mere, trebe sa iasa din pasaj.copil-popica nu stie in ce directie 3 sa iasa.in fine, nimereste cu chiu cu vai iesirea buna dupa 2 ture de pasaj, merge la rosetti, ia 311, care o lasa fix in fata liceului lui.acolo, copil-popica sta abatuta, si se gandeste ca nu a reusit sa cumpere exact ce ii palc lui cel mai mult, bezele.adica ii plac mascotele[ma rog, mini] si fornetti cu mere, dar bezelele sunt febletzea lui.copil-popica se uita abatuta imprejur si vede un titlu mare : cofetarie-patiserie good day. CHIAR ca good day! se duce la patiserie, cere bezele, o trimite alaturi[mda] ajunge alaturi, cu un fir de speranta: bezele aveti? "mini-bezele cu crema de ciocolata" ii raspunde o vanzatoarea sictirita.asa sictirita si acra cum era ii venea s'o ia in brate.copil-popica ia bezelele, se aranjeaza si intra la pauza in liceu.desi planuise 250 de scuze daca era intrebata ce cauta acolo, paznicu' nu zice nimic.trece de parter, unde niste unii de pe calorifer comenteaza ceva de clasa a 4-a, ea le arunca in gand un "bine ca sunteti voi cei mai smecheri tocilari matematicieni"si urca la 1[bai ce scari are liceu ala]ajunge la 1 intreaba o tipa: "sti unde e 9B cumva?" - "mi se pare ca la 2" -"ok, ms". urca la 2, udne o fosta colega o striga, pt ca copil-popica nu o mai recunoaste.noroc cu ea, altfel copil-popica cauta 9B mult si bine,ca ei aveau ora la labu de info.
Iubitu' bineinteles ramane perplex cand o vede pe copil-popica la liceu cu "haleala", se plimba putin, ies afara pe langa comentatorii de radio calorifer, care spre fericirea lui copil-popica de data asta au tacut, nu luasera in calculc cum ca copil-popica ar veni la liceu pt iubit:)). ma rog, l'am vazut 7 miinute dar a meritat efortul, pt mutritza lui nepretzuita cand m'a vazut acolo.
p.s. dupaia copil-popica a devenit copil-igloo in statie la Romana, asteptand colega de banca, apoi scoala, apoi Poloneza le da drumu cu o ora mai devreme, moment in care ea pleaca in vizita la liceu la prietena ei cea mai buna, unde sta la 3 ore si ajunge cu ea acasa, in sfarsit o vad dupa o luna de stat in Anglia, dar asta e alta poveste


parerile romanilor care trec p'aici


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

  Scotoceste p'aci


  in ce se impart aberatiile mele

  Tag Cloud

  Sa stiu eo cand debiteaza!


  Ultimatum Aberatium

  Alti interesanti;)

  Statistici p'aci

  Cati umbla p'aci:280.169
  Cate aberatii am scos:385
  parerile romanilor care trec p'aici:286

  vechi

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare