Joi, Ianuarie 24, 2008, 12:10 PM 

program
     media: 0.00 din 0 voturi

m'am trezit la 6.00 a.m. pana la 8.00 a.m. am facut proiect in powerpoint, editat cu photoshop,paint, lucrat cu wiki, google image si ce'mi mai aminteam eu din clasa a 5'a.
dupaia am facut baie, trebe sa ies din casa la 10.la 11 sa fiu la scoala pt logica inainte de ore.
dupa scoala ma duc direct la piesa de teatru cu Ioana.ajung la 10 acasa.cand ies afara cu E inca ceva timp.
presimt o foame crunta si am nevoie de cofeina.da, stiu, 3 sa ma las, bla bla.

Joi, Ianuarie 24, 2008, 12:56 AM 

Azi
     media: 0.00 din 0 voturi

am plecat la 11 de acasa fara sa mananc nimic.am baut o cafea cu lapte.am ajuns la scoala, am venit acasa dupa scoala si dansuri la 9 seara.toata mancarea pe ziua de azi pana la 21:30 fu o cafea cu lapte
iar am fost praf la dansuri ca imi tzatzaia curu ca daca apare D la dans peste mn?
logica..saracutsa profa se zbate cu noi -mai ales cu mine, fiindk am iesit prima pe scoala, si ne da sa citim cartsi, afce ore suplimentare cu noi...si mie mi se rupe de moarte de materia tipei, scopul pt care am mers la olimpiada-sa'l vad p El l'am atins, parca nu mai am chef sa ma calific.da' saraca isi pune atatea sperantse mi'e mila de ea, se vede ca ii place se face, ar fi naspa sa o dezamagesccerd ca o sa invats
hai ca acum ma duc, ca am de invatstat logica, proiect la geogra in powerpoint si de terminat xhtml'u.
p.s. nu va lutasi tzeapa ca mine. cartea Clar de femeie [joc de cunvinte intre clare du femme, si eclair du femme, -strafulgerare de femie-tradu tu asta din frank in romana] si e o porcarie.sincer.e muult prea aiureala.sux.


pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.196
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare