Luni, Februarie 4, 2008, 12:07 AM 

latest
     media: 0.00 din 0 voturi

am mai facut o pagina la blog, si nu merge feedu, nuj ce e gresit la Doctype.
p.s. ce ma enerveaza ca atunci cand esti trist ca un lac sub luna seara, oricat ai zambi[a se citi ranji] tu fortat, tot ti se va citi tristetea in ochi.cine stie sa o citeasca.si ma enerveaza ca nu pot face nimic ca sa nu mai fiu trista.nu pe bune, chiar e o situatie fara iesire.si trebui sa am RABDARE in mm de rabdare.
p.s. i fil lame.reaaally lame.


parerile romanilor care trec p'aici

  1. bistosh

    ce rabdare...?!cu ce sa ai rabdare... :)) fa ceva si scapa de tristete...suna-ti iubitu...sau uitate la albumul de familie...sau ala de cand erai tu mica...si poate iti vine sa razi...eu stiu poate ai si tu fetze mai comice...sau...pe mine ma mai destind astfel de activitati... :d :)) :p

    p.s.stiu ca e un sfat aiurea...alceva nu mi-a venit... :))

  2. blueberry

    md,a pai, era o chestie care nu puteam sa o fac desi voiam f mult,din anumite motive[stop thinking about shit,you pervs],dar ulterior mi'au fost aratate si chestiile negative, si m'am linistit, mai bine ca i didn't:)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
pt ca mi s'a reprosat asta de cateva ori, date de contact aici: mail: eterea_xorax@yahoo.com id: eterea_xorax Profil...sunt o fiinta de pe aici si eu..am o viata normala despre care voi scrie aici. O sa fac observatii legate de ea, legate de ce se intampla, semi-jurnal si poate chestii amuzante. am o viata foarte paradoxala, pentru ca nu m-ai recunoaste daca ma vezi intr-o zi in fusta dupa eleganta ca a 2-a zi voi face ollie pe placa. sau intr-o zi cand citesc cuminte a 2-a zi ma voi distra cu ceva nebunesc.imi plac aventurile desi nu prea am parte, imi place foarte mult sa calatoresc, dar trebuie din cand in cand sa revin Acasa sa imi reincarc bateriile, imi plac oamenii sinceri, care iti spun in fata ce cred despre tine, nu ipocritii sau barfitorii, si imi place sa ma distrez. Vreau sa ajung arheolog, pentru Egiptul Antic mi se pare fascinant. Imi place muzica, animalele, sa scriu,ploaia, sunt o fire romantica incurabila , sa citesc si sa ma distrez cu prietenii mei. Deja o dau in ciudat,seamana cu descrierile de pe site-urile matrimoniale.

Scotoceste p'aci


in ce se impart aberatiile mele

Tag Cloud

Sa stiu eo cand debiteaza!


Ultimatum Aberatium

Alti interesanti;)

Statistici p'aci

Cati umbla p'aci:280.133
Cate aberatii am scos:385
parerile romanilor care trec p'aici:286

vechi

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare